Nieuws

Harry Potter-reeks in gevaar door Johnny Depp – RTL Boulevard

Harry Potter-reeks in gevaar door Johnny Depp – RTL Boulevard

Productiebedrijf Warner Bros. is volgens The Post niet blij met de rechtszaak tussen Johnny Depp en zijn ex-vrouw Amber Heard. In documenten voorgelegd door de advocaat van Heard wordt beschreven hoe Depp haar sloeg, wurgde en lastig viel tijdens hun relatie.

“Ik accepteer dat niet iedereen tevreden is met onze keuze voor deze acteur in een hoofdrol”

Depp ontkent alle beweringen, maar in zijn hoofdrol voor Fantastic Beasts kunnen de beweringen alsnog een gevaar zijn voor de filmreeks. Volgens anonieme bronnen is de top bij Warner Bros. erg bezorgd over het werken met de acteur en hoe zijn rol in de film overkomt op het publiek.

Lees ook:

Amber Heard verbrijzelde hand Johnny Depp met Wodkafles

Harry Potter-schrijfster J.K. Rowling zegt zelf zich nog steeds goed te voelen over de beslissing om Johnny te casten in de rol van de slechte tovenaar Grindelwald. “Ik accepteer dat niet iedereen tevreden is met onze keuze voor deze acteur in een hoofdrol. Echter, het geweten wordt niet geregeerd door een commissie. Binnen de fictionele wereld en de echte, moeten we altijd doen wat ons juist lijkt”.

Volgens de advocaat van Johnny zijn de beweringen van Heard een ‘hoax’, en zijn andere slachtoffers van de actrice naar voren gekomen. Ook Tesla-topman Elon Musk wordt in de zaak betrokken, omdat Amber tijdens haar huwelijk met Johnny vreemd zou zijn gegaan met hem.

Bron

radio westland

April 15th, 2019

No comments