Nieuws

Vlogger Nienke Plas wil waardering voor fans tonen – NU.nl

Vlogger Nienke Plas wil waardering voor fans tonen – NU.nl

Vlogger Nienke Plas vindt het belangrijk dat de mensen die haar video’s bekijken en naar haar komen kijken in het theater, weten hoe belangrijk zij voor haar zijn.
Na het opvoeren van haar voorstelling Van de hak op de tak gaat de vlogger en komiek daarom altijd naar de foyer van het theater om haar fans te ontmoeten.”Dat moment achteraf is hét moment om de kijkertjes te laten voelen dat ik ze écht waardeer. En niet door snel-snel een foto te maken en hup, volgende. Als iemand even wat wil vertellen wil ik daar rustig naar luisteren, dan sta ik er maar anderhalf uur langer. Het is mede dankzij hun support dat ik nu kan doen wat ik het allerleukst vind”, vertelt Plas in gesprek met De Volkskrant.
De komiek merkt dat mensen erg onder de indruk kunnen zijn van haar ontmoeten. “Echt, mensen staan soms te shaken, of ze beginnen te huilen als ze me zien. Wauw, denk ik dan, ik ben ook maar een mens, ik laat ook windjes, jullie weten het!”Slechts één keer koos ze niet achteraf de foyer in te gaan: toen het de hele avond voelde alsof het maar niet wilde lukken. “Dan zie ik dat ze wel hun tanden bloot lachen, maar geen geluid durven te maken. Als je nog nooit naar het theater bent geweest, weet je misschien ook niet dat dat gewoon mag.”

Bron

radio westland

April 15th, 2019

No comments