Nieuws

William Spaaij: ‘Breuk Noortje heeft mijn ogen geopend – Telegraaf.nl

William Spaaij: ‘Breuk Noortje heeft mijn ogen geopend – Telegraaf.nl

ExtraHet beste van De TelegraafStil in mij regiedebuut van Willam SpaaijDoor Colette BoegmanUpdated 1 uur geleden2 uur geleden in ENTERTAINMENTWilliam Spaaij: ,,Vooral de persoonlijke groei die ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt, heeft mijn leven echt verrijkt.”Ⓒ FotoDe spanning stijgt voor musicalacteur William Spaaij (36). Zijn regiedebuut Stil in mij gaat op 31 maart in première. En de volgende grote regieklus heeft hij ook al binnen: de megaproductie Annie. „Soms moet er eerst iets gebeuren, voor je wakker wordt geschud”, zegt Spaaij.William Spaaij: ,,Vooral de persoonlijke groei die ik de afgelopen jaren heb doorgemaakt, heeft mijn leven echt verrijkt.”Ⓒ Foto
Read More

radio westland

March 26th, 2019

No comments